Categories
Uncategorized

Pilotii forati – Solutia eficienta pentru contructii de calitate

Pentru a crea constructii cat mai durabile dar in acelasi timp cu un consum cat mai mic de materiale, este nevoie de abordarea altor variante alternative care sa ne ajute in acest sens. Acest lucru a devenit o preocupare majora o data cu aglomerarea spatiilor urbane unde blocurile au devenit din ce in ce mai inalte si mai dese.

In trecut, daca stiam ca solul este ceva mai instabil, pur si simplu faceam peretii mai grosi. Era totusi si ceva mai ieftin sa facem asta. Acum insa, cautam solutii mai eficiente si cu un cost mai scazut care sa ne ajute sa ridicam o cladire si sa nu avem grija faptului ca aceasta va fi afectata la prima inundatie sau la primul cutremur.

Pilotii forati au aparut ca o solutie eficienta si cu un cost scazut in constructia de cladiri, fie ele case, blocuri, spatii industriale, institutii. Acestia sunt executati de diverse firme de constructii dar si de firme specializate in domeniul forajelor si a realizarii amplasamentelor pentru extragerea de apa. Firma Prodac SRL, cu o experienta de peste 25 de ani realizeaza o gama larga de piloti forati   de cea mai buna calitate, indiferent de scopul in care urmeaza sa fie utilizati acestia, de la epuisment pana la studii geotehnice.

De la un caz la altul, pentru a ne asigura ca vom avea o fundatie rezistenta, apelam la experti pentru a analiza temeinic calitatea solului si pentru a ne oferi informatii clare cu privire la ce ar trebui sa facem. Iar apoi pentru a lua masurile necesare. Pentru toate acestea, putem conta pe cei de la Prodac, avand cunostintele, experienta, apratura si angajatii necesari oricarui tip de serviciu pe care le ofera.

Daca in cazul unei locuinte nu am putea spune ca vom primi contraoale de calitate, daca este vorba despre un spatiu comercial, o institutie sau orice tip de amplasament si cladire care sunt frecventate de multe persoane, este nevoie de documente doveditoare dar si de siguranta ca nu se va intampla nimic. Iar prin instalarea de piloni forati pentru intarirea solului, cu ajutorul celor de la Prodac, nu vom avea de ce sa ne facem griji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *