Categories
Uncategorized

Modele de aer conditionate potrivite pentru un birou

In cele peste 8 ore de program ale celor ce lucreaza intr-un spatiu de birouri, se poate crea o atmosfera destul de dezolanta, va fi prea cald si parca din ce in ce mai monoton, in special daca nu exista un sistem de climatizare si aerisire eficient. De aceea, toate spatiile de acest tip dispun de cel putin un aparat de aer conditionat care sa poata reduce temperatura dintr-un astfel de spatiu si sa le ofere angajatilor un aer mai proaspat si mai racoritor.

Alegerea unui aparat de aer condiotionat se face in functie de mai multe criterii precum marimea spatiului despre care este vorba,  numarul de persoane si echipamente ce au efecte exoterme, perioada in care agnajatii petrec timp in acea incinta si nivelul de lumina si caldura care patrund de afara dar si multe altele. De altfel, este mai bine sa fie ales un model care sa poata oferi chiar mai mult decat ar fi nevoie.

Una dintre cele mai bune alegeri, care sa aiba o acoperire cat mai mare si sa nu afecteze nici pe cei ce nu pot tolera foarte mult aceste sisteme de climatizare sau pot capata probleme de sanatate este adusa de aparatele de top caseta de tavan. Acestea pot fi gasite in numeroase institutii si firme, sunt foarte eficiente, usor de montat si ocupa un spatiu diferit de cele clasice, lasand astfel mai mult loc pentru a amplasa alte echipamente sau orice alt obiect.

Fiind destinate pentru astfel de spatii, casetele de tavan au in mod clar si capacitati mai mari, precum 35000 BTU sau chiar si peste 50000 BTU. Exista si magazine, firme mai bine spus, care pot crea astfel de echipamente la comanda, dupa cerintele clientilor. Indiferent de caz, alegerea unui magazin bun ne pune la dispozitie produse de calitate si preturi foarte accesibile pentru acestea. Climatizarea unui birou nu va mai fi niciodata o problema in acest fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *