Categories
Uncategorized

Jocuri de familie | Set de experimente – Detectorul de minciuni

Crezi ca stii totul despre membrii familiei tale, crezi ca ai tai copii iti spun mereu adevarul sau ca ei cred ca tu le spui mereu adevarul? Ei bine, cu ajutorul unui joc detectorul de minciuni, te vei putea convinge daca membrii familiei tale iti spun mereu adevarul, ba mai mult decat atat veti avea ocazia sa invatati impreuna despre modul in care un detector de minciuni functioneaza.  

Set de experimente – Detectorul de minciuni este un joc cu experimente care te ajuta sa afli o multime de lucruri interesante, dar si sa initiezi o serie de experimente stiintifice distractive. Ba mai mult decat atat, alaturi de cei mici vei descoperi electricitatea, dar si modul in care functioneaza un detector de minciuni. Jocul este disponibil pe jucaresti.ro, la un pret de doar 45 lei. Acesta contine: un corp, o baza, un instrument de masurat, o placa circuit, o folie de aluminiu, o banda dublu adeziva, un ghid de activitati in limba engleza. Descopera aici mai multe detalii produs.

Beneficiile unui acestui set de experimente sunt multiple, dintre acestea mentionam:

  • Te ajuta sa petreci timp cu cei mici, distrandu-va, dar si invatand o multime de lucruri.
  • Le stimuleaza celor mici inteligenta;
  • II ajuta pe cei mici sa intreaga modul in care unele lucruri functioneaza si ii provoaca sa descopere lucrurile experimentand.
  • Contribuie la dezvoltarea imaginatiei si creativitatii.
  • Contribuie la dezvoltarea abilitatilor sociale.

Oricare ar fi motivul pentru care alegi sa cumperi un anumit joc, este important sa te joci impreuna cu cel mic si sa ii arati ca poti invata si prin joc. Dar mai mult decat atat, ca oricand esti dispus sa petreci timp impreuna cu el, chiar daca si pentru a descoperi cine pe cine minte. Jocul Set de experimente – Detectorul de minciuni este unul distractiv sit e va ajuta sa te apropii si mai mult de cei mici.

Tot pe jucaresti.ro vei gasi si jocuri amuzante, jocuri de constructie, carti si harti, mobilier pentru camera celor mici, seturi de pictura si desen, puzzle-uri si multe, multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *