Un credit pentru momente grele

In viata nu sunt numai momente placute. Uneori ne mai lovim si de necazuri. Unul din cele mai triste momente este atunci cand pierdem o persoana din familie. Da, din pacate, se mai intampla si astfel de lucruri.

Asta am patit si eu, acum cateva saptamani, cand am aflat de pierderea unei matusi la care tineam foarte mult. Am fost anuntat prin telefon, intr-o dimineata. Rudele mele locuiau intr-o alta localitate si mi-au spus ca ar fi bine ca pana a doua zi seara sa ajung acolo. Nu ar fi fost nicio problema daca as fi avut si bani sa fac asta. In afara de drumul care ma costa foarte mult, trebuia, neaparat, sa merg si cu niste bani pentru a ajuta familia.

Mai aveam cam doua saptamani pana la salariu insa, ca niciodata, luna aceasta ramasesem fara niciun ban. Desigur, am spus ca voi veni. Insa, dupa ce am inchis telefonul, am inceput sa ma gandesc de unde as putea sa fac rost de bani. Atunci mi-a venit ideea salvatoare. Mi-am adus aminte de o prietena care imi spusese ca facuse un credit pana la salariu, cu ceva timp in urma, pentru a rezolva o problema foarte urgenta. Imi si zisese unde intrase pentru a aplica. Nu mi-a fost greu sa imi amintesc. Am deschis imediat calculatorul si am intrat pe creditpanalasalariulmeu.ro. Aici poti face un imprumut rapid nebancar, fara adeverinta de venit, doar cu buletinul. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici online sau telefonic. Aprobarea vine in maxim o ora si pana a doua zi ai banii in cont. Se pot imprumuta sume mici, cuprinse intre 100 si 2000 de lei.

Nu am mai stat pe ganduri si am aplicat, deoarece nu aveam timp de pierdut. A doua zi am avut banii si am si plecat la rudele indurerate. Astfel, am reusit sa imi onorez datoria fata de familia mea, cat se poate de bine. Pentru ca banii trebuie restituiti in maxim 30-35 de zile, a fost perfect. In momentul in care am luat salariul am pus banii in cont, fara dobanda, fiind primul imprumut, si am scapat de datorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *