Ultrashape- tratamentul noninvaziv de remodelare corporală

ULTRASHAPE POWER este cel mai performant tratament noninvaziv cu ultrasunete pentru topirea grăsimii localizate și remodelare corporală pe care DR. Oana Spanu îl oferă pacientelor sale. Sistemul emite pulsuri focalizate pentru a distruge celulele grase din țesutul subcutanat, fără a fi dureros și fără a necesita recuperare după tratament.
Tratamentul ultrashape power nu necesită perioada de recuperare, ședințele de tratament fiind de scurtă durată și complet nedureroase. Ultrashape acționează cu precizie și topește rapid țesutul adipos localizat și nu prezintă riscuri pentru sănătate, fiind un tratatemnt noninvaziv.

Remodelare corporala este o solutie cu rezultate vizibile în 4-6 săptămâni pentru zonele în care nu se pierde țesutul gras prin diete și sport. Ultrashape este un tratament ce se poate adapta fiecărei zone a corpului, rezultatele menținându-se o perioadă lungă de timp, cuprinsă între câteva luni și câțiva ani. Totuși, este recomandat un stil de viață sănătos, susținut prin exerciții fizice.

Procedura nu necesită anestezie, distrugerea grăsimii are loc instant, selectiv și prin exercitarea unui efect non-termic, folosind energie mecanică pentru a produce distrugerea celulelor grase. Prin poziționarea aplicatorului la suprafața pielii și livrarea energiei în țesutul gras subcutanat, energia acustică se eliberează sub formă de pulsuri la o adâncine de 1,5 cm – 3 cm de la suprafața pielii. Frecvența energiei eliberate afectează numai adipocitele, nu distruge țesutul conjunctiv, protejează pielea, vasele sangvine și nervii din zonele tratate.

Rezultatele apar rapid, după prima ședință, iar tratamentul poate dura între 2 și 4 ședințe efectuate la distanță de 3-4 săptămâni. Rezultatele obținute în cadrul studiilor clinice demonstrează că stratul de grăsime se reduce cu peste 20% după primele 3 ședințe de tratament.

Ultrashape Power este un tratament unic și sigur! Studiile clinice au demonstrat că datorită preciziei mecanismului de acțiune Ultrashape nu crează edeme, arsuri, echimoze sau necroze asupra zonelor acțiunii tratamentului. Ultrashape Power este alternativa perfomantă pentru pacienții ce-și doresc să topească nonchirurgical depozitele inestetice de grăsime de pe abdomen, coapse, talie sau brațe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *