Scaunul perfect pentru munca

Sunt multe tehnici pentru a-ti marii randamentul la serviciu, mai ales daca lucrezi intr-un mediu de birou unde calculatorul iti este partener, iar cele 8 ore se desfasoara in pozitie sezut.

Pentru a fi eficient si atent la ceea ce faci trebuie in primul rand sa iti gasesti un punct de control care sa te faca sa uiti de totul din jurul tau si sa te concentrezi asupra task-urilor.

Acest lucru este posibil numai daca esti asezat pe un scaun adecvat de birou. Din fericire, exista un magazin care se numeste scaune-online.ro.

Pe site-ul magazinului putem gasi o multime de modele de scaune birou, dar si alte tipuri precum cele de bar sau pentru terasa.

Gama cu scaune birou ofera produse ieftine si rezistente cu finisaje bine realizate din materiale de calitate. Scaunul de pe care lucrez zilnic se numeste Riva/s, un model foarte confortabil realizat din stofa albastra. Acest scaun este rezistent si ofera uns suport foarte bun pentru coloana. Acest model vine in doua modele, cel cu tapiterie albastra sau neagra din piele ecologica. Eu am ales pe cel cu tapiterie albastra, deoarece prefer materialul de stofa.

Dimensiunile acestui scaun aduc inaltimea acestuia la 105 cm, avand o adancime de 46 cm, inaltime sezut 46 cm, latime sezut 49 cm si latimea scaunului 59 cm. Este un produs exceptional pe care ma relaxez, astfel incat sa imi distrag atentia doar pe task-urile de la birou.

Acest scaun nu este doar pentru munca de birou, isi poate gasi locul cu usurinta si in camera de birou de acasa, deoarece ofera stabilitate si o pozitie corecta.

Scaune-online.ro este magazinul pe care il recomand persoanelor ce cauta scaune de calitate pentru birou, la preturi foarte bune. Gama este vasta si ofera de la fotolii directoriale la scaune birou pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *