Noblezza Beauty Clinique – ce trebuie să ştii despre epilarea definitivă cu laser vara

O vacanţă cu adevărat lipsită de griji presupune să poţi purta fuste scurte sau să stai la plajă fără să te preocupe părul nedorit de pe corp. Multe femei nu ştiu însă că se pot bucura de epilare definitivă cu laser şi vara. Astfel, Andreea Suciu, manager la Noblezza Beauty Clinique e adesea întrebată în sezonul cald dacă epilarea laser trebuie amânată. Întrucât ştim cât de mult contează o piele catifelată, iată ce trebuie să ştii despre epilare definitivă laser vara.
Poţi să îţi faci epilare definitivă cu laser vara.

Tehnologia a ajuns atât de departe încât în 2018, epilarea definitivă cu laser poate fi făcută chiar şi pe pielea bronzată. La Noblezza, îţi punem la dispoziţie aparatul PrimeLase, aparatul de epilare laser cu rezultate demonstrate ştiinţific.

Xby Counterflix

De la caz la caz, acesta permite să începi un program de epilare definitivă laser vara sau să continui şedinţele. PrimeLase tratează toate tipurile de piele 365 zile pe an.

Epilarea definitivă cu laser foloseşte lungimi de undă precise care ţintesc pigmentul din firul de par, fără a leza pielea din jur. Aşa că nu va fi nevoie să îţi reprogramezi tratamentul de epilare laser doar pentru că e vară.

În urma tratamentului de epilare definitivă cu laser, obţii aceleaşi rezultate indiferent că e vară sau iarnă.

PrimeLase este singurul aparat de epilare laser care face posibil ca firele de păr să pice în timpul tratamentului, chiar de la prima şedinţă. Aparatul e prevăzut cu aplicatoare cu dimensiuni diferite astfel încât metoda poate fi folosită pentru a trata orice zonă a corpului.

Nu poţi merge la solar după o şedinţă de epilare definitivă laser.

Epilarea laser cu tehnologia Primelase iti permite sa continui tratamentul de epilare definitiva chiar daca pielea ta este bronzata. Deci te poti bucura de soare si de vacanta. In schimb, bronzarea la solar este total interzisa pe parcursul tratamentului de epilare laser.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *