Lenovo Moto G4 – Review

Primit in teste de la Orange Romania, smartphone-ul Lenovo Moto G4 s-a comportat foarte bine in timpul perioadei de testare si a reusit sa imi depaseasca asteptarile pe care le avem de la un telefon din categoria sa.

Lenovo Moto G4 are integrata tehnologia TurboPower, adica dupa o alimentare de numai 15 minute, acesta se poate utiliza pana la 6 ore.

Smartphone-ul este disponibil la un pret special cu un abonament Orange, iar la liber costa 209 Euro.

Displayul de tip IPS LCD are diagonala: 5,5″, rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Culorile sunt redate natural, dar este putin greu de urmarit in lumina directa a soarelui. Ecranul cu protectie de tip Gorilla Glass este rezistent la apa, dar atentie: doar ecranul.

In ceea ce priveste specificatiile foto, avem de a face cu o camera principala cu rezolutia de 13 MP care realizeaza fotografii la o calitate foarte buna pentru un telefon din categoria aceasta. Camera frontala de 5 MP captureaza selfie-uri foarte ok din punct de vedere al calitatii.

Pe partea hardware Lenovo Moto G4 este ‘dotat’ cu un procesor Snapdragon 617, cu 8 nuclee, tactat la o frecventa de 1,5 GHz.

Sistemul de operare este Android 6.01 si se misca foarte bine, chiar daca sunt mai multe aplicatii in background.

Memoria RAM este de 2 GB, spatiul intern de stocare este de 16 GB, iar pentru cei care nu le ajunge spatiul de stocare avem la dispozitie si un slot microSD in care putem sa montam un card cu o capacitate de pana la 128 GB.

Bateria de tip li-Io are capacitatea de 3000 mAh si nu este detasabila. Aceasta ofera o autonomie in convorbire de pana la 15 ore in 3G si pana la 320 ore in 3G in stand by.

Mufa de incarcare este de tip microUSB. Se pare ca Lenovo a preferat vechiul port in detrimentul celui type C, folosit din ce in ce mai des de producatori in ziua de azi.

Pe partea de retea si conectivitate avem Wi-Fi, Bluetooth si modul GPS.

Dimensiunile lui Lenovo Moto G4 sunt 153 x 76.6 x 7.9 mm, fiind un telefon usor de tinut in mana avand in vedere grosimea destul de mica si greutatea de 155 g.

Recomand acest telefon celor care nu isi propun sa investeasca o avere intr-un telefon mobil, dar sa beneficieze de un hardware de calitate, care sa permita multitasking fara intarzieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *