Infomunca.ro m-a ajutat in gasirea jobului ideal

Nu cu mult timp in urma am terminat studiile la o facultate cu specializarea Inginerie Electrica si, ca orice proaspat absolvent mi-am propus sa-mi gasesc un job in domeniu. In timpul anilor de studii am capatat cunostinte despre multe companii locale unde as putea lucre, si la 2 dintre acestea chiar am participat la programe de internship si training, cunoscand astfel procesele de productie si de finisare are unui generator electric, ale unui motor si alte echipamente electrice.

In mod sigur as fi putut sa gasesc un loc de munca la una din aceste companii fara prea mult efort, insa, stiind ca se poate si mai bine, am decis sa ma informez mai bine si despre alte companii, indiferent de zona in care erau in Romania si am accesat site-ul de anunturi online Infomunca.ro unde nenumarate anunturi cu joburi pentru ingineri sunt postate zi de zi la companii mari si mici de la noi din tara sau internationale precum Ford, Pirelli, Continental. Timp de cateva zile am urmarit cele mai interesante anunturi si conditiile pe care le cereau angajatorii pentru locurile de munca respective si mi-am trimis cateva CV-uri catre companiie care mi-au captat interesul si unde m-am gansit ca as putea capata un job.

Printre miile de anunturi am observat ca exista foarte multe referitoare la
angajari in IT, unele dintre acesta nunturi venid chiar de la companii pentru care si eu am aplicat. Personal, si eu sunt pasionat de domeniul IT insa am doar cateva cunostinte, limitate care sigur nu pot fi suficiente pentru un loc de munca intr-o companie mare cu toate ca in timpul facultatii am lucrat cu diverse programe de simulare si proiectare dar si cu cateva medii de programare, avand o oarecare tangenta cu acest domeniu despre care pot spune ca este extrem de complex si la prima vedere foarte complicat.

Totodata, multe dintre aceste companii se pare ca sunt in continua cautare de locuri de munca in vanzari care in cadrul oricarei mari companii sunt de o importanta semnificativa, fiind metoda prin care sunt vandute produsele acelei firme si fara de care o anumita firma nu ar mai fi la fel de cunoscuta si nu ar cunoaste o dezvoltare mai rapida in ceea ce priveste atragerea de clienti dar si de noi colaboratori pentru ca exista multe companii unde produsele nu se fac doar intr-o singura locatie ci sunt realizate de diferite alte fime dupa care sunt asamblate in companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *