Implantul restaureaza cat mai natural

Ai pierdut doi-trei dinti intr-un accident? Se poate intampla oricui. Tin minte ca eram la liceu, cand am auzit de accidentul unei colege de la o clasa paralela. Era o fata draguta, blonda si inalta, care avea par lung, des si ondulat, prins intr-o coada de cal eleganta. Se imbraca foarte frumos fiind printre fetele populare din liceu. Fiind navetista, ea a coborat inainte de oprirea completa a trenului in statie, a cazut cu fata in jos pe peron si s-a lovit destul de rau.

Tot atunci si-a rupt doi dinti din fata. Fata era atat de cocheta, incat nu a venit la scoala fara dinti si nici desfigurata din cauza cazaturii, ci a stat acasa cateva saptamani si cand s-a prezentat la ore, era la fel de cocheta ca inainte.

Din pacate, stomatologul a fost nevoit ca pentru cei doi dinti sa pileasca alti doi din vecinatate. Fotbalistii iau adesea cate o lovitura cu mingea in fata sau o gheata aplicata barbateste, incat se pot trezi fara dinti. Si in cazul boxului pierderea dintilor face parte din riscul meseriei.

In prezent insa, nu este nevoie ca dintii sanatosi sa fie afectati pentru punerea celor care s-au retezat, fiindca exista implant dentar

o modalitate de restaurare cat mai  naturala a danturii. Este adevarat ca se desfasoara in etape care necesita ceva timp, dar au un termen de garantie foarte mare si dintii naturali nu se strica pentru cei care necesita inlocuire.

Stomatologii de la Cris-Smile dispun de cea mai performanta aparatura, folosesc material foarte bune si dovedesc pricepere profesionala si empatie maxima. Implantul este accesibil in acest moment tuturor doritorilor fiindca exista posibilitatea achitarii in rate.

In general oamenii care isi pierdeau un dinte sau doi in trecut procedau astfel:

-preferau sa ramana cu goluri, fiind constienti de faptul ca deterioreaza vecinatatile pentru o dantura impecabila, dar solutia era eronata, fiindca dintii aflati langa cei care lipseau erau suprasolicitati si isi deplasau radacinile deteriorandu-se cu timpul

-isi puneau dinti si dintii naturali suportau transformarile de rigoare.

In prezent implantul dentar inlatura ambele solutii eronate si consecintele nefaste ale acestora si reprezinta o tehnica de restaurare cat mai aproape de natural.

Clinica prezentata mai sus accepta plata in rate si are reduceri substantiale la implanturi ca pacientii sa poata alege ceea ce este mai bine pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *