Evolio Link Fit – unboxing

Evolio Linkfit este un gadget interesant si foarte util atat pentru cei care vor sa-si monitorizeze activitatea sportiva cat si sa aiba la dispozitie o parte din functiile unui smartwatch la un pret redus.

Acesta ofera functie de monitorizare a pasilor si a somnului, dar integreaza si un display ce ii ofera functii similare cu ale unui smartwatch, display-ul este de tip OLED monocrom, are diagonala de 0.91 inch si rezolutie de 128×32 pixeli, este de tip touch-screen afiseaza ceasul, dar si informatii legate de apelurile efectuate sau primite, notificari despre apeluri vocale, sms-uri, e-mailuri sau retele sociale ca Facebook, Whatsapp, etc prin intermediul Bluetooth. De asemenea bratara ofera detalii legate de monitorizarea activitatii fizice zilnice ( numar de pasi, distanta parcursa, calorii consumate si calitatea somnului), poti seta alarme, iti da un reminder atunci cand esti sedentar si iti aminteste ca trebuie sa consumi lichide.

Un plus este ca modulul care contine display-ul se poate scoate din bratara si se poate incarca direct de la un port USB, fara cablu, astfel utilizatorii vor fi scutiti de problemele legate de pierderea adaptoarelor pentru incarcare asa cum se intampla la alte bratari de fitness.
Eu am conectat Evolio LinkFit la un smartphone cu sistem de operare Android, trebuie amintit ca bratara este compatibila cu orice smartphone care ruleaza sistemul de operare Android 4.3 sau o versiune mai noua, pentru a o folosi trebuie sa descarcati aplicatia dedicata din Google Playstore.

Conform celor de la Evolio, bratara trebuie sa fie incarcata timp de 30 de minute la un port USB, iar LED-ul intermitent se stinge atunci cand bateria este incarcata, dupa aceea scoateti modulul si il conectati la carcasa, de asemenea un detaliu important este ca bratara rezista la apa si praf conform certificarii IP 67.

Iata cateva specificatii tehnice:
Tip Display: OLED
Dimensiune Display: 0.91 inch
Rezolutie Ecran: 128 x 32 pixeli
Model Procesor: NORDIC nRF51822 32 ARM Cortex™ M0
Rezistenta la apa: IP67
Conectivitate: Bluetooth, USB (incarcare)
Memorie Interna: 256 KB
Memorie RAM: 16kB
Tip Baterie: Litiu-ion polymer
Capacitatea Bateriei: 75mAh
Autonomie: 3 zile
Compatibilitate Smartphone: Android 4.3 sau versiune mai noua
Culori bratara: Negru, Portocaliu, Alb, Gri, Rosu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *