Cum sa porti corect o bratara de argint fixa

Probabil ca te intrebi ce poate fi atat de complicat la purtarea unei bratari incat trebuie sa citesti

 

un articol intreg pentru a descoperi cum sa faci asta. Dar vorbim din experienta cand spunem ca foarte multe femei se lovesc frecvent de probleme precum cumpararea unei bratari prea mari sau prea mici pentru ca nu stiu cum sa aleaga marimea corecta, iar bratarile de argint fixe sunt greu sau chiar imposibil de modificat de catre un bijutier. Sau, chiar daca bratara are dimensiunea potrivita, le este greu sa si-o puna pe mana sau o sa o stramteze.

 

Asa ca vom discuta, pe rand, despre cele trei subiecte: cum iti alegi bratara, cum o pui pe mana si cum o ajustezi. Pentru a gasi dimensiunea de bratara care ti se potriveste, cel mai simplu este sa o compari cu una pe care o ai deja si care iti este buna. Daca nu ai aceasta posibilitate, in cazul in care iti cumperi bratara online, masoara circumferinta incheieturii tale folosind un centimetru de croitorie sau o sfoara pe care mai apoi o masori cu un liniar.

Ca sa iti pui bratara pe mana fara sa o fortezi si fara sa te doara, prinde-o cu cealalta mana asa incat partea deschisa sa fie in exterior, si partea laterala a palmei sa poata trece prin deschizatura. Apoi, roteste-o incet peste degetul mare in timp ce o ridici pana cand ajunge pe incheietura mainii. In cazul in care bratara are un sistem de inchidere, acesta trebuie neaparat sa fie deschis atunci cand iti pui bratara, atfel risiti sa il rupi dupa cateva purtari.

Odata ce ti-ai pus bratara pe mana, s-ar putea sa vrei sa o ajustezi. Dar inainte de a face asta asigura-te ca este un model care poate fi ajustat. Cele care nu pot sunt cele cu pietre aplicate, cele foarte groase si cele realizate din mai multe bucati lipite intre ele. Daca bratara ta nu face parte din una dintre aceste categorii, o poti stramta apasand usor cu toate degetele celeilalte maini pe un capat al bratarii, si apoi pe celalalt.

Acum ca stii cum o poti purta corect, fara a-i strica forma si fara a-ti fi incomoda, iti poti alege modelul preferat de bratara de argint fixa de la Metaphora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *