Ceasuri elegante si rezistente de la Ceasmania!

Dintotdeauna oamenii au fost fascinati de trecerea timpului, pe care au incercat sa-l „domesticeasca” masurandu-l in fel si chip: cu lumanari sau betisoare din lemn de santal de o lungime prestabilita si uneori gradate, cu cadrane  solare si, bineinteles, si cu ceasuri. Daca doriti sa vedeti astfel de instrumente care masoara trecerea timpului – unele cat mai frumoase si mai „de firma”, la preturi care sfideaza orice concurenta – atunci cel mai bine este sa vizitati magazinul Ceasmania din Bucuresti, unde veti putea vedea si admira mii de modele ceasuri de tot felul (ba chiar si diverse accesorii pentru acestea – curele şi nu numai): ceasuri dama, ceasuri barbatesti , ceasuri pentru copii, ba chiar si ceasuri unisex. Toate ceasurile pe care le veti vedea la Ceasmania au un design elegant si sunt rezistente la apa, la socuri si la oxidare! Da, la oxidare, pentru ca sunt facute (chiar si cele mai ieftine modele) din materiale de calitate. De exemplu, din inox.

Otelul inoxidabil este un aliaj de culoare argintie care, datorita unor componente precum cromul, nichelul si alte metale nobile, nu se oxideaza. Ceasurile facute din acest material au o rezistenta indelungata in timp, motiv pentru care functioneaza ireprosabil si arata mereu „ca noi”. La fel de rezistente la oxidare sunt si ceasurile de aur masiv, dar pretul acestora este prohibitiv. Puteti alege insa ceasurile placate cu aur, care arata la fel si au un pret mult mai mic. Atentie, grosimea stratului de aur difera in functie de producator! Mai exista, bineinteles, si ceasuri placate cu platina. Cat despre ceasurile din argint masiv, va puteti permite unul pentru ca, desi  acest metal este si el nobil, este mult mai ieftin decat aurul sau platina. In ultimul timp au devenit foarte populare si ceasurile din titan, un metal la fel de durabil ca si otelul inoxidabil, dar mult mai usor ca greutate – nu degeaba este folosit in industria aero-spatiala! In sfarsit, puteti alege si ceasuri din ceramica, pentru ca acest material hi-tech este nu numai placut la aspect, ci si foarte durabil in timp si totodata extrem de rezistent, fiind aproape  imposibil de zgariat.

Atunci cand alegeti un ceas, puteti sa le cereti parerea si celor de la Ceasmania. Magazinul e usor de gasit, fiind situat chiar „in buricul targului”, mai exact pe Bulevardul Regina Maria nr.1, la blocul P5B (cel situat langa Dealul Patriarhiei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *