Ceasmania prezinta Omega-simbol al luxului

Unul din cele mai cunoscute magazine din Romania, ce comercializeaza ceasuri si bijuterii, este ceasmania.ro. Cu o reputatie solida si o experienta in comercializarea ceasurilor de calitate, acest magazin online pune la dispozitia clientilor brand-uri renumite, la preturi pentru orice buget. Pe langa brand-uri accesibile precum Guess, Trussardi sau Xonix, pe site sunt comercializate si ceasuri de lux, de la marci care au facut istorie.

Unul din acestea este brand-ul Omega, unul din cele mai cunoscute si apreciate din intreaga lume. Orice VIP sau om de afaceri, care este pasionat de ceasuri si cunoaste valoarea lor, trebuie sa aiba un Omega in colectie. La ceasmania.ro, in categoria ceasuri barbati, sunt disponibile mai multe exemplare ce apartin acestei marci renumite. Omega are, la randul sau, colectii intregi de ceasuri barbatesti si una dintre cele mai apreciate este De Ville Tresor.

Acesata colectie isi are originile in anul 1949, atunci cand a aparut primul exemplar din seria Tresor. Modelul original avea un cadran confectionat din aur roz, cu dimensiunea de 37.5 mm, ceea ce era considerat putin supradimensionat la vremea respectiva. Fiind creat pe atunci pentru o piata exclusivista din America de Sud, acest model a ramas, pentru mult timp, necunoscut colectionarilor obisnuiti. Insa, Omega a luat decizia inteleapta de a-l readuce in atentia iubitorilor de ceasuri, dand nastere unor modele deosebite, ce fac parte din aceasta colectie. Desi au acea “alura” vintage, intalnita acum 60 de ani, anumite trasaturi sunt demne de noul secol.

Ceasmania.ro nu s-a lasat mai prejos si a adus colectionarilor si pasionatilor de ceasuri din Romania cateva modele inedite din seria De Ville Tresor. Este vorba de 6 modele deosebite, avand cateva dintre ele, in compozitie, acelasi aur roz care a consacart intreaga colectie, dar si diamante incrustate. Daca doriti sa aveti la incheietura un ceas deosebit, prin care sa va remarcati, puteti opta, de exemplu, pentru modelul Omega De Ville Tresor, editite limitata Aniversarea de 50 de ani. Este ceasul care aduce cel mai mult cu modelul original. Are, asadar, un design clasic, este placat cu aur roz de 18K si o curea din piele maro de calitate superioara.

Brand-ul Omega este un simbol al luxului si ceasmania.ro este magazinul care pune la dispozitia clientilor asemenea accesorii exceptionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *