Ce trebuie sa stiti despre transport decedati?

Citesc acum o stire care a devenit de actualitate, adica am mai citit acest titlu de vreo trei ori in acesta saptamana:”Sofer de tir gasit mort in cabina intr-o parcare din Italia.”

A plecat sanatos de acasa, mai ales ca avea 30 de ani, era necasatorit si isi ceruse logodnica in casatorie.

Fixasera nunta vara viitoare si nimeni nu ar fi crezut ca isi va gasi sfarsitul departe de tara, dar inevitabilul s-a petrecut.

Oamenii mor din diferite motive: epuizare, boli nedescoperite si netratate la timp, accidente. Parintii, fratii, iubita trebuie sa se linisteasca la gandul ca exista transport decedati prompt si elegant si ca ultima intalnire cu el va avea loc.

Iata ce trebuie sa stiti despre transport decedati:

-firmele care asigura acest tip de transport au o flota alcatuita din cele mai bune si intretinute masini si sunt pregatite in orice moment sa plece sa ti-l aduca pe cel drag acasa.

Ele nu sunt orice fel de masini! In afara faptului ca sunt autorizate legal pentru acest tip de transport dificil, prezinta urmatoarele caracteristici:

  1. sunt prevazute cu frig in locul de depozitare a sicriului. Sigur ca si injectia de conservare este importanta, dar temperaturile ridicate de afara ar afecta direct trupul neinsufletit depus in sicriu, in conditiile in care masina ar fi si inchisa la culoare si caldura insuportabila.

Transportul funerar international este sigur 100% din acest punct de vedere.

  1. sunt in perfecta stare de functionare, fiindca li se fac revizii periodice si reparatii de cate ori se impune acest lucru. Masinile care nu mai sunt functionale sunt eliminate din flota funerara.
  2. stralucitor de curate. Dupa fiecare transport, masinile sunt spalate si in interior si la exterior cu subtante eficiente de curatare si frumos mirositoare. Nu este un fir de praf pe masinile funerare ale firmelor bune, iar in acest mod sicriul cu trupul neinsufletit al celui drag va fi asezat intr-un loc perfect curat.
  3. elegante, potrivite acestui tip de transport. In prezent, nu este o inmormantare eleganta cea care se face fara aceste masini potrivite, fiindca improvizatiile nu mai sunt premise din moment ce exista firme care se ocupa de tot si preturile sunt accesibile tuturor familiilor indoliate. Exista pachete de servicii funerare numai cu cuponul de pensie si apartinatorilor li se dau si bani inapoi din ajutorul de inmormantare, in functie de serviciile alese.

Fie ca vorbim de transport funerar intern, fie ca solicitam transport funerar international, pretul este comunicat pe loc in mod deschis ca familia sa stie exact la ce sa se astepte.

Nu mai este cazul ca decedatii sa fie adusi in conditii improprii la capela, cand momentul este atat de solemn. Sosirea masinii va fi momentul care se va intipari in minte, de aceea aceasta trebuie sa fie eleganta, curata, motorul sa nu se auda mergand si mai ales sa nu scoata noxe.

Decedatul vine la ultima intalnire si are parte de ultimele calatorii pe acest pamant, de aceea sa ne straduim ca totul sa fie perfect!

Transporturile funerare cuprind aproape tot ce inseamna organizarea inmormantarii, daca familia doreste acest lucru si solicita un pachet complet de servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *