Ce servicii de calitate ofera Analko Industry?

Analko Industry reprezinta acea firma care are posibilitatea de a folosi diverse confectii metalice pentru crearea unor anumite produse sau de a le trece prin anumite tehnici pentru a avea de obicei rezultate spectaculoase.
Aceasta companie aparuta in 1974 a reusit  sa scoata in evidenta ca pana si cele mai mici detalii sunt importante atunci cand vine vorba despre un servici sau un produs oferit.

Incepand din 1992, societatea si-a stabilit sediul grecesc la Attiki , unde fabrica de productie apartine acelei cladiri de sediu construita pe o suprafata de 9000 mp. In Romania, sediul a fost stabilit pentru a se construi in 2004 in zona industriala Jilava, pe o suprafata de teren de 15000 mp, dintre care aproximativ 10000 mp sunt acoperiti.

Fiecare din cele doua sedii au fost dotate cu aparatura si utilaje de cea mai buna calitate, pentru a garanta orice serviciu si produs este oferit clientilor.

Ambele sedii sunt dotate cu laboratoare de chimie, care au scopul de a monitoriza si controla calitatea, pentru a vedea daca se asigura acei parametri ceruti in cazul vopsirii.

Atat in Grecia, cat si in Romania, exista in sediu una dintre cele mai moderne unitati de tratare a apei reziduale in toata Europa.
Exista de asemenea anumite departamente cate utilizeaza prese si ghilotine hidraulice, masini pentru debitare tabla CNC sau debitare tabla aluminiu sau indoire tabla, dar si masina de stantare tabla automata.
Toata aparatura din sediu este mereu actualizata astfel incat sa poata  oferi mereu calitate de exceptie si siguranta la cele mai inalte cote.

Achizitia de echipamente tehnologice de ultima generatie, dar si calificarea angajatilor prin oferirea permanenta a posibilitatii de perfectionare la locul de munca au fost cele mai importante aspecte care au dus la   cursul ascendent permanent al companiei Analko Aluminium Industry.
S-a reusit incheierea de contracte cu cele mai bune firme furnizoare de materii prime din Europa, astfel ca Analko Industry reuseste zilnic sa depaseasca aproximativ 80 de tone de productie controlata , cumulat din cele doua unitati de productie, cea romaneasca si cea greceasca.

Analko Industry detine absolut toate certificatele necesare  asigurarii calitatii, cerute de catre organismele internationale care se ocupa de calitate.

Atunci cand vorbim despre controlul calitatii, ne referim de fapt la : aspectul vizual al produselor vopsite, grosimea stratului de vopsea, aderenta, rezistenta la indoire, impact, coroziune, solventi, conditii naturale, aburi, condens sau la mortar.
Analko Aluminium Industry ofera o serie de produse si servicii, mai exact:
– vopsitorie in camp electrostatic
– decorarea profilelor de aluminiu cu ajutorul tehmologiei WoodinAl, prin metoda sublicromiei
confectii metalice industriale si confectii metalice pentru constructii

-taiere cu laser de mare precizie si sudura

– debitarea tablei

– furnizarea de usi metalice rezistente la foc

–  producerea de rulouri exterioare,usi de garaj tip rulou, bariere, plase anti-insecte
Analko Industry a reusit colaborarea cu cele mai importante firme de furnizare de profile din aluminiu si otel.
Un alt  aspect important legat de aceasta companie, este ca a participat la realizarea celor mai importante obiective din Romania, acest lucru putand fi realizat datorita beneficiului de a avea experienta firmei pe piata greceasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *