BrandGSM, cel mai bun prieten al smartphone-urilor!

Achizitionarea unui nou smartphone implica anumite cheltuieli destul de ridicate pentru foarte multi dintre noi, in special atunci cand dorim un telefon cu adevarat bun.

In acest fel intervine si nevoia de a-l proteja cat mai bine si cat mai mult timp posibil. Intr-un simplu moment de neatentie, chiar si un telefon te top care este scapat pe suprafete dure poate avea de suferit si poate fi distrus, cel putin din punct de vedere estetic.

Astazi cu ajutorul tehnologiei, cu un simplu device putem realiza o multime de lucruri. Un simplu telefon mobil ne ajuta la realizarea fotografiilor sau a filmarilor, putem asculta muzica, putem comunica instant de la distanta prin intermediul internetului, rezolva diverse task-uri pentru job si asa mai departe.

Cea mai buna solutie pentru cei care doresc sa se bucure de toate aceste lucruri, este utilizarea unei huse sau carcase de protectie pentru smartphone, astfel incat orice s-ar intampla socurile sa poata fi preluate de husa, nu de telefon.

Imediat ce va fi lansat noul smartphone Huawei P30 Pro pe care il astept deja de ceva timp, dorsc sa il achizitionez si bineinteles sa il pastrez in conditii optime de functioare. Asa ca am inceput cautarile pentru cele mai bune solutii pentru protectia acestuia, incepand cu huse Huawei P30 Lite, dupa care o folie de protectie a ecranului.

Desi modelul acesta este inca nelansat, am reusit sa gasesc o gama foarte variata de huse P30 Lite, exact ce cautam pe site-ul celor de la BrandGSM, acestia fiind singurii care au adus in premiera accesorii de protectie dedicate pentru acest model.

Accesand site-ul acestora veti gasi o sumedenie de huse, folii, incarcatoare, cabluri, huse pentru tablete, suporturi, audio si multe alte accesorii, ce sunt compatibile cu sute de device-uri de la foarte multi producatori precum: Samsung, Nokia, Sony, Huawei, Apple, LG, Allview, Vodafone, Orange si multe altele.

Cei de la BrandGSM au o experienta de peste 18 ani in acest domeniu, avand foarte multe magazine fizice deschise in marile mall-uri din tara, 10 la numar mai exact iar in ceea ce priveste serviciile online, acestea sunt disponibile inca din anul 2012.

Personal sunt extrem de multumit de toate produsele comandate, atat de husele pentru P30 Pro cat si de multe alte accesorii comandate. Toate au fost exact asa cum au fost prezentate pe site, calitatea fiind una foarte inalta. In plus daca esti interesat iti poti comanda online si poti alege daca ai in orasul tau un magazin fizic, sa iti ridici comanda chiar de acolo.

Cu siguranta pe viitor voi apela din nou la acestia cu mare drag si ii voi recomanda ori de cate ori voi avea ocazia.

Daca si dumneavoastra sunteti interesati de achizitionare acelor mai bune accesorii GSM de orice fel, atunci trebuie sa accesati site-ul acestora si aici veti gasi exact ceea ce aveti nevoie. Inclusiv pentru smartphone-uri care sunt pe cale de a fi lansate, echipa BrandGSM fiind cea care intotdeauna va aduce in premiera noi accesorii pentru noi device-uri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *