AltGrad lanseaza noul website dedicat piese auto FORD – Catalog.Altgradauto.ro

Noul website dedicat piese auto Ford | Catalog.Altgradauto.ro


Piese auto Ford – Catalog.AltgradAuto.ro website dedicat Piese auto FORD !

„O afacere care aduce doar bani, este o afacere proastă.” – Henry Ford

Mesaj de interes pentru cei ce detin o masina Ford:

AltGradAuto, partener Ford,  lanseaza noul website dedicat Piese auto FordCatalog.AltgradAuto.ro ce aduce numeroase noutati, in special o interfata prietenoasa pentru cumpararea de piese auto Ford. Site-ul promoveaza piese originale Ford, asa cum era de asteptat,  produsele fiind listate manual, cei de aici bazandu-se pe programul de cautare Ford Microcat, Ecat. Totodata, site-ul nu se bazeza pe platforma TecDoc ci este mai degraba un upgrade ce contine si producatori aftermarket de foarte buna calitate cum ar fi DP spare Parts For Ford, provenienta Turcia. Avem experienta unei selectii mai facile a masinii indiferent ca este Fiesta, Focus, Mondeo, Transit, Ranger, Noul Ecosport, Noua Kuga, Mustang, Connect, Noua Fiesta 2018, Custom, Ka Plus.

Regasim 16 categorii principale de piese auto Ford pe site, accesorii dedicate pentru fiecare model in parte, ambreiaj cutie de viteza, chiulasa motor benzina si diesel si axe came, turbosuflanta galerie evacuare cu galerie admisie supapa recirculare gaze egr si intercooler.Revizie, stergatoare, elemente caroserie.

Avem acces la baza de date cu piese originale Ford, filtre, distributii originale Ford, pachete amortizoare, pachete ambreiaje cu rulment Ford Motorcraft, jante aliaj originale Ford, jante tabla, senzori piese auto Ford, care vin numai pe original, pozele sunt reale in format HD, mobile friendly.

Multe lucruri sunt acum mai simple si mai usor de utilizat, de la interfata noua pana la posibilitatea de plata online, fara dobanda, obtinerea de discount-uri pentru mai multe cumparaturi, statusul comenzii sau confirmarea comenzilor, care este facuta prin sms automat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *